Over ons

Hallo iedereen,

Mijn naam is Priscilla Witte, een geboren en getogen dame uit Zeeuws-Vlaanderen.

Ik heb altijd de behoefte gehad om iets voor anderen te willen betekenen en daarom heb ik besloten om een bedrijf in grafonderhoud te starten.

Het overlijden van een dierbare blijft een pijnlijke gebeurtenis, een bezoek aan hem of haar kan dan een beetje troost geven.

Soms kan een dierbare niet of minder bezocht worden door omstandigheden, dan is het uitbesteden van de verzorging vaak een uitkomst. Een goed onderhouden graf maakt dat het fijn is om langs uw dierbare te gaan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoe het graf erbij ligt.

Door mijn diensten aan te bieden zal die speciale plek er altijd netjes en verzorgd bij liggen.

Mijn werkgebied zal heel Zeeland zijn en pas mijn diensten volledig aan op uw wensen.